Kledingwinkel Sister Moon is een begrip in Rotterdam. Wie veel uit gaat kent deze kleine winkel op de Nieuwe Binnenweg van de aparte uitgaanskleding en de creatieve etalages. Eigenaar Ron Wood (Ron van den Bosch )zorgt dat hij met een betaalbaar assortiment constant voor ligt op het massa-aanbod van de kledinggiganten in Rotterdam. Vaak tegen alle commerciële regels in. Ron zei ooit in een interview: Iets wat wij niet mooi vinden maar wel verkoopt komt niet in de winkel. Vertegenwoordigers verklaren ons voor gek, waarschijnlijk hebben ze gelijk. na vel eros.

Om de allernieuwste accessoires en heren- en dameskleding te vinden reist hij regelmatig met styliste Debby Dior naar de modesteden van Europa. Ze zoeken daar op gevoel naar de nieuwste mode nog voordat het een trend is. Niet om de hipste van Rotterdam te willen zijn, maar gewoon omdat dat iets is waar ze in geloven. Sister Moon geeft op die manier met veel passie al sinds 1993 kleur aan het nachtleven maar ook aan het straatbeeld van de Maasstad.


Naast mode speelt muziek bij Sister Moon een belangrijke rol. In de winkel heerst vijf dagen per week een partystemming. Het is er een komen en gaan van organisatoren, dj's, danseressen, flyeraars en modellen. Altijd staat er goede dansmuziek op zoals ook bij 'Funk Me' te horen is. Samen met Andre Dadi organiseert hij deze succesvolle funkparty elke twee maanden in Club Waas. En als er even tijd is draait Ron zijn nieuwste platen in de winkel live op een oude Techniks SL D2. Nog prima werkend maar wel al bijna een museumstuk.